27.1 C
Kalambaka
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος Δυνατά για το Δήμο Μετεώρων- Με το νέο λογότυπο και την νέα ιστοσελίδα.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, σας ευχαριστώ πολύ που σήμερα βρίσκεστε εδώ, για να μεταδώσετε το μήνυμά μας, το μήνυμα του Συνδυασμού μας «Δύναμη Ευθύνης», ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Σήμερα αποκαλύπτουμε το λογότυπό μας, το οποίο έρχεται να παντρέψει το παλιό με το νέο, την εμπειρία με τη φρεσκάδα και να καταδείξει τη δυναμική του μέλλοντος, εκεί που ο Δήμος Μετεώρων θα πρωταγωνιστεί.

Όπως κι εσείς διαπιστώνετε το λογότυπο μας είναι λιτό και εκφράζει τη φιλοσοφία μας, λίγα λόγια, πολλή δουλειά. Σκιαγραφούνται τα Μετέωρα, το τοπόσημο μας δηλαδή, αυτό που μας κάνει αναγνωρίσιμους σε όλο τον κόσμο και πάνω στο οποίο φιλοδοξούμε να χτίσουμε τη νέα μας επιτυχημένη ιστορία για τον Δήμο μας. Σκεπάζουν τα Μετέωρα όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, απ’ όλα τα χωριά, δίχως όρια και στεγανά. Ενώνουμε δυνάμεις και κερδίζουμε το μέλλον μας.

Φίλες και φίλοι

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, προσαρμοσμένο στη ψηφιακή εποχή, που θα παρέχει άμεσα λύσεις στους δημότες και στους χιλιάδες επισκέπτες.

Έναν Δήμο με κάθετη οργάνωση και δομή, που θα επιλύει άμεσα και αποτελεσματικά ζητήματα, μακριά από γραφειοκρατικές αντιλήψεις περασμένων ετών.

Έναν Δήμο που θα σέβεται τον άνθρωπο και θα του παρέχει χώρους πρασίνου και αναψυχής, ακόμη και εντός του πολεοδομικού ιστού. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τη χρήση εναλλακτικών μέσων, όπως το ποδήλατο, και να ενώσουμε την πόλη με τα χωριά μας, με ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων.

Έναν Δήμο που θα προστατεύει και θα αναδεικνύει την Μετεωρίτικη κληρονομιά μας, αξιοποιώντας το μοναδικό μνημείο της UNESCO.

Θέλουμε έναν Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Και γι’ αυτό θα δουλέψουμε.

Σκοπός μας είναι να ενώσουμε δυνάμεις. Με θετικό πρόσημο να δώσουμε χώρο σε όλους να εκφραστούν και μέσα από ειλικρινή διάλογο να φτιάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Δήμο του μέλλοντός μας. Δεν περισσεύει κανείς σε μια προσπάθεια που μας αφορά όλους. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ… ΕΝΩΝΟΥΜΕ.. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ μαζί μπροστά!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τέλος, φίλες και φίλοι, αν και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας θα μου επιτρέψετε να πω δυο λόγια για μένα, που έχω την τιμή να ηγούμαι αυτού του Συνδυασμού, σε διαδοχή του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη και να με περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους άνθρωποι με κύρος στην τοπική κοινωνία.

Είμαι 35 ετών, γεννημένος το 1988 στη Διάβα Καλαμπάκας, απόφοιτος της Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Κοζάνης- Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA-Master in Business Administration). Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, διατηρώ το δικό μου γραφείο με παροχή συμβουλών επί των Οικονομικών και Επενδύσεων στην Καλαμπάκα, ενώ το 2020 ορίστηκα από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διοικητής της Δομής Φιλοξενίας/Προσωρινής Υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών Βέροιας.

Το 2019 οι συνδημότες μας με τίμησαν με την ψήφο τους εκλέγοντάς με δημοτικό σύμβουλο και σήμερα είμαι εδώ, ενώπιόν τους για να ζητήσω εκ νέου τη στήριξή τους για να πετύχουμε το κοινό μας όραμα για τον Δήμο Μετεώρων.

Φίλες και φίλοι

Σ’ αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας παρουσιάσω δυο νέα παιδιά του τόπου μας, δυο καλούς φίλους και συνεργάτες, τον Ζήση Παπούλια και τον Γιώργο Φίλιππα, οι οποίοι έχουν ήδη πετύχει πολλά στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και με τους οποίους μαζί σχεδιάζουμε το ψηφιακό μέλλον του Δήμου μας.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουν την ιστοσελίδα μας, η οποία είναι εύχρηστη και λειτουργική και από σήμερα είναι «στον αέρα» παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για τις δράσεις μας, τους υποψηφίους μας και αναλυτικά το πρόγραμμά μας.

Σας ευχαριστώ.

Λευτέρης Αβραμόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ