Ένα βαζάκι κρίταμο τουρσί, ντοματίνια, αγγούρι, λίγη ρίγανη, κι έτσι, στα γρήγορα, έχεις μια σαλάτα με τη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού.
15′ προετοιμασία
Σύνολο: 15′
2Υλικά
Μερίδες: 6
- 600 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 μεγάλο αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους περίπου 2 – 3 εκ.
- 150 γρ. κρίταμο τουρσί, ξαλμυρισμένο και καλά στραγγισμένο
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- 1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη
1Διαδικασία
- Για την σαλάτα με ντοματίνια και κρίταμο ξεκινάμε και σε ένα μεγάλο μπολ ή σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 122.